Handelsbetingerlser

Levering og fragt

Damm Vine leverer normalt inden for 2-4 hverdage efter, vi har modtaget din bestilling. Har du bestilt en vin, vi ikke har på lager, vil du hurtigst muligt blive kontaktet med muligheden for refusion eller ombytning af vinen.

Vi leverer til Danmark. Prisen for fragt er 100 kr. inkl. moms for ordrer under 12 flasker. Damm Vine tilbyder gratis levering ved ordrer på minimum 12 flasker.

Du kan frit vælge mellem en række forskellige fragtselskaber og om du vil have leveret til faktureringsadressen, en anden adresse eller til en pakkeboks, afhængigt af valg af fragtfirma.

Bestilling

På dammvine.dk kan du bestille alle de vine, vi importerer. Hvis du har spørgsmål til en vare eller har forespørgsler på varer, der ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os på mail@dammvine.dk eller telefon 40 46 53 01.

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv dansk moms. Der tages forbehold for eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl.

Betaling

Du kan benytte følgende betalingsmetoder: VISA Dankort, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit og MobilePay.

Hos Damm Vine benytter vi QuickPay som leverandør af vores betalingskonsol og har indløsningsaftale gennem Clearhaus.

Er du erhvervskunde og ønsker at betale via kontooverførsel kan du kontakte mail@dammvine.dk.

Når bestillingen er gennemført vil du modtage en e-mail med dine ordredetaljer. Du kan også finde din ordrehistorik, hvis du har oprettet en bruger og logger ind på din konto. Har du ikke en bruger, men ønsker en kopi af din ordrebekræftelse tilsendt igen, kan du kontakte mail@dammvine.dk.

Sikkerhed ved betaling

Jævnfør dansk lovgivning er Dammvine.dk krypteret med SSL-certifikat (Secure Socket Layer), hvilket sikrer dine data mod misbrug. Hvis du mod forventning skulle opdage en betaling, som ikke er udført af dig eller med dit samtykke, er det kortudstederens (fx din bank) pligt at tilbagebetale beløbet til din konto. Det påligger kortudstederen at kontakte Damm Vine for at tilbagebetale beløbet.
Damm Vine modtager og opbevarer ingen oplysninger om din konto, kortoplysninger mv., da alle transaktioner sker gennem QuickPay.

Returret og kvalitetsgaranti

Skulle produktet ikke være som forventet, yder Damm Vine 14 dages returret, så længe at produktet returneres i væsentligt samme stand og mængde, som det er modtaget.

Hos Damm Vine er det magtpåliggende, at vore kunder er tilfredse. Derfor har vi kvalitetsgaranti på alle vore vine. Køber du 6 flasker vin, og svarer vinen ikke til dine forventninger, kan du levere de 5 flasker retur og få pengene tilbage for de 5 flasker. Du kan også vælge at få byttet de 5 flasker til en anden vin.

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering påligger køber.

Eventuelle reklamationer skal rettes til:

Damm Vine
Ønsbækvej 5
8541 Skødstrup
mail@dammvine.dk

Salg af alkohol til mindreårige

Ifølge dansk lovgivning, må personer under 16 år ikke købe alkohol. Personer mellem 16-18 år kan købe alkohol med en alkoholprocent på maksimalt 16,5. Personer over 18 år kan frit handle alkohol.

Når du handler hos Damm Vine, samtykker du, at du overholder den til enhver tid gældende lovgivning.

Personlige oplysninger

I forbindelse med køb hos Damm Vine, accepterer du, at Damm Vine opbevarer de indtastede oplysninger om dig. Oplysningerne inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Oplysninger om dit køb, herunder produkt og antal

Oplysningerne bruges til at udvikle vores sortiment og til at forbedre købsoplevelsen. Oplysningerne opbevares i 5 år (jf. krav fra bogføringsloven). Vi indsamler ved brug af cookies. Det kan du læse mere om her.

Bemærk, at vi ikke opbevarer betalingsinformation så som kortnummer, konto og bank.

Ønsker du dine oplysninger rette eller slettet, skal du henvende dig på mail@dammvine.dk.

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående handelsbetingelser er du altid velkommen til at kontakte os på:

Damm Vine
Ønsbækvej 5
8541 Skødstrup
mail@dammvine.dk

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

JDX Holding
c/o Jørgen Damm
Ønsbækvej 5
8541 Skødstrup
mail@dammvine.dk